J.A.J. (Hans) Schalken CCMM

Over ons

 

Schalken en Partners is opgericht door J.A.J. (Hans) Schalken CCMM, tevens uw eerste aanspreekpunt. Wij begeleiden mensen die evenwicht zoeken in hun loopbaan, daarmee op zoek zijn naar zichzelf, niet altijd bewust van hun getalenteerdheid en competenties en die hun kwaliteiten niet met hun innerlijke drive tot presteren weten te combineren.

Wij bieden daartoe coaching aan, gericht op organisatieontwikkeling. Wij begeleiden functionarissen in de hogere echelons van organisaties: in het bijzonder executives: bestuurders, directeuren, eindverantwoordelijken. Wij zijn echter evenzeer gericht op managementtalent: opvolgende generatie executives en op het coachen van professionals: consultants, in- en externe adviseurs. De coaching vindt zowel individueel als groepsgewijs plaats.

Begeleiding vindt plaats door en vanuit een team van ervaren en deskundige professionals. Betrokkenheid, betrouwbaarheid en effectiviteit vormen de begrippen die aan de basis liggen van onze aanpak.

Wij zijn werkzaam ten behoeve van meerdere sectoren: de publieke sector (overheidsinstellingen), gezondheidszorg, maatschappelijke en culturele instellingen en onderwijs. Wij hebben vrijelijk toegang tot vele netwerken waardoor affiniteit met en kennis aanwezig is van uiteenlopende branches en bedrijfstakken.